Begravningsplats?

Jag är inte mycket för inredning sådär, eller jo, det är jag, men jag har ingen känsla för det. Nu är jag ärlig. Är hemma hos mina kollegor och de snackar designer och kända möbler - jag fattar nada! Brukar mest bara sitta och nicka och le lite.... för att inte verka dum.... ;-)

Här hemma kör vi IKEA och det är inte så himla svårt att hålla reda på namnen - typ Billy, Ektorp, Norden o.s.v. *skratt*

Men nu har jag sett flera som har satt ut fina ljuslyktor vid ytterdörrarna och det ser så mysigt och inbjudande ut. Det borde väl t.o.m. jag kunna klara av - att köpa en ljuslykta, tända ett ljus och placera vid dörren - lätt som en plätt! :-)

Så jag ser att Biltema säljer ljuslyktor (alltså inga designade precis) och här har man tur - man får 3 st för ett billigt pris! Perfekt!!! Kan ju inte bli bättre!

Köper 3-packet + ljus och placerar dem utanför ytterdörren. Lyser jättefint när man tittar på dem. Går ut och ställer mig ute på gatan för att se hur det ser ut.
Jag fattar inte?! Hos alla andra ser det så fint ut. Hos oss ser det mer ut som en liten begravningsplats för ett marsvin eller liknande.... *suck*
Kanske beror det på att jag använder alla tre ljuslyktorna? Borde kanske bara haft en? Ni ser - jag har ingen känsla för det där med att "fixa & dona" när det gäller "inredning"!


Begravningsplats...?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0