Det vankas party-time...

Hello gott folk - I'm back!!! Hann hem så att jag kunde säga God natt till barnen och sen passade jag på att krypa ner till Erik för att ligga och mysa lite med honom när han skulle somna......... gott! :-)

Har varit och hämtat Martins kostym på kemtvätten eftersom han ska hinna med två begravningar imorgon mellan lektionerna. Först en begravning och sedan tillbaka för att ha idrottslektion.... hur nu det ska gå till i en kostym(?).... och sedan en begravning till. Det var någon som sa till honom att han kunde sitta och luta sig tillbaka som en italiensk fotbollstränare medan eleverna kämpade och svettades.... *skratt*. Ja, det hade ju varit en syn! :-)



Under tiden som han är i kyrkan måste jag röja här hemma eftersom det är party-time imorgon kväll! Ellen ska ha party för sina närmaste vänner och det har planerats och förberetts här hemma. Då ska jag vara en sån där käck morsa som ser ung & fräsch ut och som är jätteball och absolut inte pinsam....*ler*......jo, förmodligen! Jag är nog något mittemellan tror jag. En sak är säker - jag kan nog inte dra på mig mina slitna mysbrallor och lägga mig i soffan och bara käka cheeseballz precis! Fast det hade varit gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0