Gringelstad by night

Hej alla nattsuddare! Just nu borde jag ligga i en sovsäck, på ett liggunderlag, i ett militärtält, mitt ute i skogen i Gringelstad.... men...... det gör jag inte....... Vi valde faktiskt att åka hem.
Tänkte ta en summering av festen så om ni är sugna på att hänga med så läs vidare.


Jag testar min pannlampa...


Fullpackad... ;-)

Vi lämnade barn och hund hemma hos pappa och Ingrid och alla försvann uppför trapporna och hade knappt tid att säga Hej då. Martin och jag körde vidare hem till Anders & Annika där vi skulle träffas kl. 15.00.
Vi får bubbel och det är lite allmänt mingel medan vi väntar in alla.
Vi blir sedan uppdelade i lag (precis som jag förutspått!) :-) och sedan kommer det en stor lastbil körandes på den lilla grusvägen där de bor. Det visade sig att vi allihop ska packas in och skjutsas vidare till okänd mark....



Vi hissas upp på flaket lagvis och "invigs" med en nostalgisk lakritsshot. SKÅL! Nu börjar festen! :-)
Chauffören kör hit och dit och runt och runt för att vi inte ska kunna orientera oss - och det är ingen risk! Jag känner att åksjukan börjar komma och ber till högre makter att denna färd ska ta slut snart...





Första laget dumpas av och jag har ingen aning om vart vi befinner oss när jag kikar ut. Vi körs vidare och sedan är det vår tur att få kliva av. Vi har fått en karta och får nu en pytteliten utklippt bit som ska passa in någonstans på kartan. Dit ska vi ta oss men först gäller det ju att orientera oss var vi är.

Vid varje anhalt får vi ett uppdrag som vi ska genomföra. Vid första anhalten så ska vi köra minimotorcykel runt marshaller på tid. KUL! :-) Alla valde att köra utan hjälm utom jag och Emma som väldigt präktigt sätter på oss denna svarta koloss på huvudet...





Vi får en ny bit från kartan och ska ta oss vidare. Nästa uppdrag är att byta däck på ett släp. Vi tyckte egentligen att vi hade en plan och organiserat vem som skulle göra vad - men - det föll - pladask!


Ser ni vad akiv jag är? Jag är duktig på att övervaka... ;-)

3:e stationen innebar dragkamp - vilket definitivt inte var min grej - upptäckte jag..... sitter nu här och är helt stel i kroppen efter alla vurpor man gjorde för att offra sig. Dessutom är mina byxor lackerade med gegga eftersom jag kanade med repet längs marken.... när vi förlorade! :-(



På station nr. 4 skulle vi slå upp ett litet barntält så fort som möjligt. Haha.... detta var min grej - morsa som man är! Vi gjorde det rekordsnabbt och vann - YES!



Sista stationen - plankan. Vi skulle byta platser med varandra utifrån givna uppgifter.

Sedan fick vi instruktioner om att ta oss vidare och vi gick och vi gick..... och gick.... Vi hade uppfattat att vi skulle hålla utkik efter en lägereld men inte fasiken såg vi någon eld.... bara mörker....
Till slut ringde jag Anders och då visade det sig att vi gått tok-fel och det var bara att vända. Vi skulle in i skogen och följa reflexer (tur man hade pannlampa eftersom det var beckmörkt i skogen!).

Efter en stunds promenerande så kom vi fram till lägerplatsen där det var uppsatt ett militärtält med en tillhörande grillplats utanför. Tältet var uppvärmt och hur mysigt som helst.
"Baren" var öppen och det var bara att förse sig själv. Maten levererades och det var supergott! Trevligt och mysigt på alla sätt och vis!


Ola har funnit sig tillrätta...

I mitt bakhuvud finns dock ändå att vi måste stiga upp tidigt imorgon för att hinna packa ihop våra grejer, ta oss hem, hämta barnen, fixa ett ärende och sedan ska jag iväg vid 12-tiden. Därför blev beslutet att åka hem. Sorry Anders - jag lovar att tälta med dig en annan gång!

Tusen tack för en supertrevlig, välfixad och rolig fest!
Nu känner man ju press på sig att fixa något till min kommande 35-års fest... :-)

Natti natti

Kommentarer
Postat av: johan

en liten rättelse... det va faktiskt lag 1 som vann tältresningen... hihi

2008-12-08 @ 18:52:56
Postat av: Pilla

FÖRMODLIGEN!!!

Det var mitt lag - lag 4!

Drömma går ju... ;)

2008-12-08 @ 19:37:35
URL: http://pillao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0