Det manliga släktet?

Jag funderar på en sak..... någonting som jag har blivit uppmärksam på nu under de senaste dagarna.....
Om man är 5½ år - kommer man in i någon särskild period då när man inte kan stå still utan måste hoppa jämfota, får kraftig nedsättning på hörseln (båda öronen!) och närminnet kapsejsar??!

Jag bara undrar om jag behöver vara orolig för min son?! *ler* För det är dessa egenskaper som karaktäriserar honom just nu - och det gör mig vansinnig!!! Man kan inte stå och prata med honom som vanligt för då har man en studsboll framför sig. Då funkar det nästan bättre att promenera samtidigt som man ska konversera med honom. Iofs så tar han hoppsasteg istället....

Man kan kalla på honom eller t.o.m. stå nästan bredvid honom och säga något men han hör helt enkelt inte! Han är helt inne i sin egen lilla värld! Disträ är rätta ordet!
Säger till honom att byta kalsonger, tröja och strumpor. Han hoppar glatt iväg och kommer tillbaka med nya kalsonger.... HALLÅ(!)..... var är resten?! Vaddå? Erik fattar inte vad jag menar!? Påminner honom om tröjan och strumporna.... han kommer tillbaka med strumpor..... aaaahhhh!!! Hur funkar han?!

Tja, han är ju av manligt släkte..... ;-) *skratt*


Erik på väg hem från dagis med termobyxorna hängandes runt halsen....


Kommentarer
Postat av: Sofie

Tack gode gud! Trodde min son var one of a kind... Det är bara att byta ut namnet så är det samma pojke!

2008-12-07 @ 11:32:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0