5 hanhundar tillsammans....

5 hanhundar tillsammans.... ja, för en del är det en omöjlig bild men inte här!
Jag och Tina körde till Horna för att möta upp Nilla och Mia där. Gick en 2-timmars runda idag också och Basti tyckte det var rena paradiset! :-) Att få springa lös tillsammans med sina hundkompisar och kunna busa loss med bästa kompisen Kaxe - ja, inte ens godaste köttbullen hade kunnat få honom att välja bort denna hundrundan. :-)

Behöver jag berätta att det ligger en slagen hjälte och sover just nu?

Härligt, kallt väder men med vänner som tar med sig fika ut i skogen så är det inga problem att fördriva timmar ute i skogen... :-) Tack Mia!

Hade kameran uppe hela tiden men som Nilla hon sa "-Det gäller att hitta "the moment"!". Ja, det var inte alltid lätt att vara redo när "the moment" infann sig och när man väl fått kameran redo ja, då var "the moment" redan låååångt därifrån.... *suck*

Övar och övar på rörliga bilder men jag tycker inte riktigt att jag får till dem. Någon fotokunnig person som läser detta får mer än gärna ge tips!

Lite bilder från dagens promenad...


Hela gänget har samlats


Bästa kompisar - Basti & Kaxe...


"-Ta mig då om du kan!"


"Draken" Kaxe... :-)


Söta Diablo...




Kommentarer
Postat av: M

Jag antar att du använder "fler-bilds-funktionen" för de rörliga bilderna? Om inte så är det en helt omöjlighet! Dvs. funktionen som knäpper av flera bilder när du håller knappen nere - man kan typ kalla det "fotomodells-funktionen" också.

/M

2008-11-24 @ 10:00:10
Postat av: Pilla

Ja, jag använder den funktionen men de bli inte skarpa. Många blir suddiga... vad gör jag för fel?

2008-11-24 @ 23:12:52
URL: http://pillao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0