Basti på kollo...

Fick ett SMS när jag var på väg hem från jobbet om att det vankades "spontan-fika" hemma hos Elina (Ellens kompis). Jag älskar ju att fika och att få en sådan glad överraskning en sån här trist och grå dag är verkligen en humör-höjare! :-) Men först skulle barnen hämtas och så även hunden...  Han har nämligen varit på kollo idag :-) 
Tina erbjöd sig att ta med Basti på en långrunda under förmiddagen om jag bara la ut en nyckel till henne så att hon kunde hämta honom - klart vi fixar det! Sedan fick jag ett SMS där det stod att han nu befann sig hemma hos dem och att han kunde hämtas senare. Vilka snälla vänner man har! :-)

Basti blev glad när vi kom men hade nog helt klart kunnat stanna där. Han blev lite tveksam när han skulle hoppa in i bilen - funderade nog starkt på att vända och knacka på hos Mac & Miller igen...;-)

Fikan hemma hos Josefine (Elinas mamma) var jättetrevlig och vi hann ventilera allt från bloggande, hundar och döden... med andra ord - allt mellan himmel & jord :-)
Barnen for runt som elefanter på ovanvåningen och de hann med både disco och spökrunda...

Martin ringde och undrade var vi var eftersom han inte hade några husnycklar med sig och kunde därför inte komma in. Det slutade med att han också kom bort en runda och hann prata lite.

Sedan kommer vi till vardagsproblem nr. 1 = vad ska vi äta till kvällsmat? Vi brukar vara "duktiga" och göra matsedel men nu har vi slarvat lite och behöver storhandla. Vi fick rota runt lite i frysen och hittade tillslut köttbullar. Ingen lyxmiddag precis men det duger!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0