Smurf-blåa långkalsonger - sexigt?

Hela helgen har varit full av roliga aktiviteter och händelser och nu sitter man här i sina smurf-blåa långkalsonger (ja, jag vet att det inte är det allra sexigaste man kan ha på sig - men det är bland det skönaste! :-)    ) och gäspar och funderar på om det är för tidigt att gå och lägga sig ännu...

Jag avslutade helgens späckade schema med att vara på Gåsamiddag hemma hos pappa & Ingrid. Självklart var mina syskon och deras "bihang" också där.
Lotta och jag hade varit ute och gått en låååång runda med Basti tidigare idag och med den rundan i bagaget ansåg jag att jag med gott samvete kunde ta en rejäl portion äppelkaka med vaniljvisp till efterrätt! :-) Vågen kommer att explodera på onsdag (om jag överhuvudtaget går dit!).

I vårt hus har vi alltid njutit (iofs delade meningar om den saken...) av den härliga temperaturen 25°C men nu den senaste tiden har temperaturen drastiskt fallit och jag har tvingats gå omkring klädd i långkalsonger och tjocka filtar tillsammans med innetofflor.
Vi ska inte ens prata om hur det är att gå upp i sovrummet och lägga sig. Det krävs mental förberedelse för att kunna klara av att gå in i detta "iskalla" rum och krypa ner under det fruktansvärt kalla täcket!!! Jag sover i mina smurf-blåa långkalsoner (som jag iofs älskar ♥), strumpor, tröja och har täcke och en fleecefilt på mig. Ändå är lilla nästippen och tvillingtårna kalla som små istappar... :-(  
När jag försökt påtala detta (I-lands-?) problem för min käre make så vill han inte alls kännas vid denna problematik utan anser att det ska vara så här och att det är SKÖNT(?!) att gå och lägga sig svalt. Jo, det kan jag hålla med om - men inte att man ska behöva hacka tänder!
Nu har dock svärfar tagit mitt parti och när svärfar engagerar sig så gör han det till 110% vilket innebär att det är det enda han funderar över tills han löst problemen - underbart! Så nu har han ringt runt och hört sig för och kommit fram till att termostaterna i elementen har hängt sig - dvs temperaturen kan aldrig stiga. Imorgon kommer han hit och fixar och jag ser fram mot att kunna sova utan några extra attiraljer i morgon natt :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0