"-Varför ska jag vara pirat i år igen?"

Martin hämtade mig efter jobbet och nu står snart middagen på bordet. Ikväll blir det biffar och potatismos - hederlig gammal husmanskost :-) 
Ska snart bege mig iväg till Hässleholm för att fortsätta min ringsekreterarkurs. Vi har ju blivit förvarnade om att det ska bli förhör idag *oups* och plötsligt känner man sig som 12 år igen och man fylls av den där prestationskänslan av att man måste fixa det... :-(  Måste komma ihåg varför jag egentligen gör detta - och det är ju för att jag tycker att det är kul - men med den där pressen så försvinner glädjen snabbt. Hoppas det bara var första gången som de skulle "skrämma upp oss" lite.... :-S

Upptäckte i min kalender idag att Erik har maskerad på dagis imorgon.
Martin och jag är ju inte kända för att vara de där pyssliga föräldrarna som förbereder och som inte tycks ha annat för sig än att fixa och greja till barnen... Sååå, jag letade fram fjolårets utklädnad och drog på honom den nu ikväll (höll tummarna för den inte skulle vara för liten). Den passade! YES!!!
Erik undrade varför han var tvungen att vara pirat detta året också men jag drog till med en historia om att de andra barnen inte kom ihåg att han var utklädd till det i fjol. "-Men mamma, det hänger ju ett kort på dagis från förra maskeraden!" Hrmmm... återigen - vad svarar man på det?!
Alternativ:
- mumie - inlindad i dassapapper
- häxa - svart sopsäck med klippta hål för armar och huvud och en häxhatt som pricken över i:et
- cowboy - leksakspistol, en scarfs i halsen och en hatt på huvudet (tyvärr har vi ingen hatt - undrar om det går lika bra med keps...?)

Med dessa alternativ blev det pirat!


Söt va?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0