Kristianstad by night

I kväll är jag ganska sen med mitt inlägg men det har sin förklaring... jag har varit och ätit på BAR-B-KO! Så himla gott!!! Det var jag, Jossan, Åsa och Ingela (= gamla föräldragruppen från när Erik föddes) Det var ett bra tag sedan vi träffades men nu var det dags igen... BAR-B-KO har liksom blivit vårt stamställe (iofs inte så ofta vi går ut men de få gånger vi gör det så blir det dit) Det är ett säkert kort och man vet att det serveras god mat *mums*.


                                                                                                          Åsa och Ingela


                                                                                                 Kusinen

För min del blev det rena rama lyxkvällen med förrätt, huvudrätt och efterrätt och ett glas vin som pricken över i:et :-) En kanontrevlig kväll med mycket snack om allt och ingenting.






Visserligen kan jag äta mycket men jag lovar att jag inte åt alla dessa efterrätter själv!

Missade bussen hem och var tvungna att vänta en stund. Vi passade på att göra "Kristianstad by night" och fönstershoppade så mycket vi kunde :-) Det blev en billig runda...;-)



Hittade dock ytterligare en sak att skriva på min spontan-önskelista! Nu står även en Marimekko-väska på listan...



Tack för en supertrevlig kväll - det var precis vad jag behövde efter en dag som denna...:-)

Fick precis veta av Martin att jag får en lugn eftermiddag imorgon. Erik blir hämtad på dagis och ska följa med en kompis hem. Ellen blir också hämtad och ska följa med en av sina kompisar hem. Sedan var det tydligen disco igen... Måste prata med henne och höra om hon bestämt vem hon ska gå med ;-)

Börjar nu bli lite nervös inför vårt uppträdande imorgon! Har provat kjolen idag och tyvärr passade den :-(
Jag vet inte riktigt vad jag ser ut som men inte är det en prinsessa i alla fall! Mina ben kommer att se ut som uppstoppade prinskorvar under den här kort-korta kjolen (ångest...:-S)  Jessicas råd var enkelt - ta på dig svarta tights... ja, men svarta tights kommer väl inte att ta bort mina prinskorvsben?!  Hur tänkte du nu?!
Men sedan kom jag på en lysande, strålande superidé! Jag tar på mig två kjolar!!! Den ena har jag som vanligt och den andra får sitta en bit ner på låren så att den kommer under kjol nr. 1. På detta vis kommer hela kjolen att se längre ut! Nu gäller det bara att dansa försiktigt så att inte kjol nr. 2 kasar ner och trillar av... Men med rätt teknik så...

Wish me good luck...

Kommentarer
Postat av: Tanja

Jag hoppas verkligen att någon fotograferar imorgon. Dom bilderna kommer att bli värdefulla. Lycka till iallafall, det går säkert kanonbra.

Kram Tanja

2008-10-23 @ 23:51:55
URL: http://www.kezodouglas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0