Pilla ♥ julmust = true!

När barnen hämtats så körde vi till Maxi (sorry Anders) för att handla Halloweenprylar till festen på fredag. Uruselt utbud på grejer!!! (känns det bättre nu Anders?) Ångrade att jag inte körde till Eko istället men nu fanns det inte tid till det eftersom Ellen skulle på fotbollsträning lite senare. Plockade till mig lite servetter och girlanger...
Erik träffade sin "gamla" dagisfröken som nu börjat jobba där och han blev sååå glad även om han inte vill visa det (men det lyser igenom :-)   ). När vi går därifrån säger han "- Äntligen fick jag träffa henne!" *ler*

När vi är på Maxi hamnar jag i ett lyckorus då jag helt plötsligt går rakt på........ JULMUSTEN!!! Äntligen! Som jag längtat och drömt och försökt föreställa mig och komma ihåg denna ljuvliga smak och dryck. I love it :-)  Ni som känner mig väl vet att detta är min absoluta favoritdryck och det finns inget i hela världen som jag hellre dricker! Var ju naturligtvis tvungen att lagra på mig några stycken. Sist jag drack julmust var i våras då jag köpt ett litet lager som jag beräknat skulle räcka ett tag.
Till julmusten måste man också ha Skumtomtar... Jag lovar att jag dammsög hela godisavdelningen för att undersöka om det inte fanns några, men tyvärr... Julpynt har de minsann redan plockat fram men inga Skumtomtar - det är för dåligt!
Det fick bli Cheeseballz istället.

Köpte förresten en spontanpresent till mig själv också - Sex and the City - filmen! Jag stod där och resonerade med mig själv om jag skulle ha den eller inte. Det är alltid bra att kunna diskutera med sig själv för man får så himla bra svar :-)  Naturligtvis slutade det med att jag tog den med motiveringen att jag var absolut värd den, att det snart var helg (och det ska man väl fira?) och det var längesedan jag shoppade något... ;-)  Så nu kan jag stryka den på min spontan-önskelista... bara sådär 100 andra saker kvar... :-)


                                                                                                         Lyx...

På väg hem ser jag i backspegeln att det är trötta barn som sitter i baksätet. Dröjer inte länge förrän de slocknar...


              Inte illa att kunna fotografera samtidigt som man kör bil, va?!

Hundrunda på A3 med Tina och sedan lite jobb vid datorn - nej, jobb är inte = blogg. I detta fallet var det verkligen jobb-jobb! Martin har suttit och stört sig på min lilla charmiga (o)vana - när jag skriver på datorn så pratar jag högt med mig själv... Det har aldrig stört mig men visst har en del kollegor kommenterat det på jobbet men skulle detta vara störande?! ;-) Kanske finns det en anledning till att det alltid blir tomt i datarummet när jag ska skriva något längre...? Sorry!

Erik har kommit fram till att han vill ha mycket pengar när han blir stor :-)   Jag frågade varför? "-Jo, för att jag ska kunna köpa en klänning till min fru!" Det är min gosse det!!! Nästan så att man vill gifta sig med honom! Visste väl att jag lyckats bra hittills med uppfostran - eller kallas det hjärntvätt?! :-)

Vid matbordet ikväll vill Erik också berätta att han nu inte längre är kär i någon på dagis utan att det är en ny tjej och han vill att vi ska gissa vem det är. Ja, det är ju bara att börja gissa men det går inte så bra så tillslut får vi några ledtrådar :
- det är en tonåring (oups - nu blev mamma nervös!!!)
- han känner henne inte men han har sett henne (hallå?!)
- hon är jättebra på att slå kullerbyttor (hrmm...)
- hennes namn börjar på A  

Ja, ni förstår säkert också att vi inte klarar denna utmaning utan vi ber honom att säga det istället.
Mamma Pernilla kan vara lugn - det var en seriefigur i hans favorit TV-program "Avatar" !!! *pust*



Ny dag imorgon!
Kram


Kommentarer
Postat av: Josefine

Hej =)

Här har du en till som längtar efter julmust, skumtomtar och pepparkakor. MUMS! =) Har faktiskt mumsat på det sistnämnda idag.

Så du har blivit "såld" på SATC serien och filmen?!

För om jag inte minns fel så hade du inte följt serien tidigare?

Jag har fortfarande inte sett varken filmen eller serien. Men jag antar att jag missat något!? =)

Läste föresten att du hade beställt kolsyreis. Var beställer man det? Kram Josefine (Elinas)

2008-10-22 @ 23:16:47
Postat av: Pernilla

Ja, pepparkakor har vi haft hemma ett tag nu men julmusten var helt nytt! Det är ju så otroligt gott!!!

Jodå, började kolla lite smått på SATC på TV och fastnade helt och hållet! Fick låna boxen av Jossan (som jag fortfarande har kvar - jag försöker dra ut på det så att avsnitten inte ska ta slut...) och har hört så mkt om fimen att jag vill ha den också :-)



Kolsyreis har jag beställt på Bengt Larsson o/co. Vi hade det i fjol också - rekommenderas!



Kram

2008-10-23 @ 07:38:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0