Idrottsskada

God morgon!
Ytterligare en helt underbart solig dag! :-)  Klockan 07.30 började det bankas och väsnas utanför sovrumsfönstret och det var Martin som varit och hämtat byggnadsställningen och höll på att montera den. Hur enkelt var det då att somna om? Nja....jag tog tillfället i akt och hängde på Tina och Mia som planerat gå Banvallsrundan med hundarna.
Slängde benen över sängkanten som vanligt.......och.........AAAJJJJ!!!! Shit! Vad är det med min rygg?! Det liksom låser sig och jag fastnar mitt i en rörelse. Vad är detta?

Även jag förstår att boven i dramat måste vara den där golfen. (Nu sitter nog min pappa och småler lite när han läser detta...... Han har inte sett tjusningen med golfspelandet..... ännu) Trodde att det skulle bli bättre när jag väl "mjukat upp" mig lite.....men ack nej!
Nu går jag som lutande tornet i Pisa och ibland stannar jag och fryser till mitt i en rörelse - det låser sig. Människor som ser mig undrar nog vad jag håller på med..... Dessutom kommer det som knivhugg och man kan aldrig vara beredd på när - det gör så ont att jag säger "AJ" högt så om ni träffar på en person som stämmer in på den här beskrivningen så är det bara jag.

Nej, det blir ryggläe i trädgården idag och sen fika med Malin och Jessica :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0