Mina strumpbyxor luktar......... gott!

Igår firade vi jul igen - hemma hos svärföräldrarna i Hässleholm. Det var ganska lagom med en "vilodag" emellan och paketer och julstämning kom väl till pass igen :-)

Som de flesta nu vet så är Martins mamma den mest pedantiska människa jag känner och har en otrolig känsla för ordning och reda med alla städmedel det inkluderar. Att ta med Basti dit (som de själva önskar) rimmar kanske inte riktigt med detta men som djurälskare de är så skulle självklart Basti med. De hade t.o.m. lagt ut "filt" på golvet åt honom med julmotiv. Vid närmare granskning så insåg jag att det var ett par julgardiner som "offrats" åt den fyrbente. *skratt*

När vi kom hem i går kväll och klänning och strumpbyxor skulle bytas ut mot mysbrallorna så inträffade något som jag aldrig varit med om tidigare. Vanligtvis brukar man ju bara använda strumpbyxor en gång sedan luktar de inte särskilt gott under fötterna - om ni förstår vad jag menar ;-)
Förstår ni då om jag bara skakade på huvudet när jag upptäckte att mina strumpbyxor luktade godare efter dessa timmars användande hemma hos svärföräldrarna jfr med när jag tog på dem splirrans nya?! Nu luktade de gott rengöringsmedel (som de säkerligen haft när de skurat golven). Hur fasiken skurar man golven så att lukten fastnar på strumporna sen?! Detta är för mig en gåta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0