Reklam

Att göra eller sprida reklam var väl inget som var en grundtanke med den här bloggen men när det gäller vissa saker sprider jag mer än gärna lite reklam. T.ex. det där jättefina armbandet som jag hade med i ett inlägg som exempel på spontanpresent. Där gick ju en del av intäkterna till cancerfonden.

Nu är det dags att sprida ytterligare lite reklam.....
Snart går vi in i februari månad. Den 14/2 är det alla ♥-dag. Då brukar vi kanske ge och få lite extra uppmärksamhet och omtanke.
Det jag skulle vilja att man tänkte lite mer på då är alla de barn som föds med ett ♥-fel. Februari månad är deras månad.
Varför inte köpa en liten söt pin för 25 kr och på så sätt stödja Hjärt- och lungfonden fast med inriktning på barnen? Du kan köpa dem hos EuroFlorist, Hemtex, Hemköp, Tempo och GinaTricot.




Varje år föds 1 000 barn med hjärtfel i Sverige. Barnens hjärtsjukdomar kommer ofta i skuggan av de som drabbar vuxna. Därför sätter vi alla små hjärtan i centrum under februari. 

Målet är att samla in 15 miljoner kronor. De insamlade pengarna ska finansiera fyra nya barnkardiologiska forskartjänster.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0