Trycksmärtor i ansiktet!

Igår hade Martin satt in vår nya TV lite provisoriskt på ett bord bara för att jag skulle kunna titta om jag ville.
Den ska ju upp på väggen idag så idag blir det "på riktigt"! :-)

Klart man ville titta på TV! Hade inte en susning om vilka TV-program det gick men vad fasiken - titta skulle man ju om det så var en tråkig svartvit dokumentär!
Hamnade i slutet på en film som jag såg klart och sen var det "Nyckeln till frihet" som jag nog har sett sådär typ 30 ggr - men som sagt det var ju själva känslan att kunna ligga där och titta, som skulle invigas....... :-)

Martin slocknade vid 01-tiden medan jag hamnade i någon konstig dvala mellan film och sömn..... vilade ögonlocken några sekunder - tittade upp - oups har vi redan hunnit så här långt i filmen - tja, det var så det fortlöpte!
Insåg att det var dags att släcka TV:n och ta av glasögonen...... men hjälp vad dessa två små grejer kan verka milslånga!!!
Att lyfta handen, flytta den två dm och trycka på off-knappen verkade för mig vara fullkomligt orimligt vid detta laget - hur skulle man orka det?!
Att dessutom ta av sig glasögonen och lägga dem på nattduksbordet fanns inte i min värld. Bestämde mig för att ligga kvar i samma ställning och sova med glasögonen....... inte jättesmart...... vaknade 1 timme senare med trycksmärtor överallt i ansiktet för att glasögonen tryckt lite här och var när jag vänt och vridit på huvudet i liggande ställning.....
Ja, jag vet! Jag är ju en pösmunk! ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0