Min lilla plutta!

Ellen hade börjat gråta inne på badet idag när hon var där med skolan för att få simundervisning... :-(
Två åt gången hade de fått hoppa i bassängen och visa om de kunde simma till andra sidan - vilket hon inte kunde. Så hon fick gå upp och sätta sig igen - kan förstå att det inte kändes så kul....

Hon har ju haft smått ångest över detta badhusbesök i flera dagar nu stackarn..... och nu ska de in där varje vecka hela terminen. Iofs jättebra tycker jag, för om hon någongång ska lära sig att simma så borde det ju vara nu. Samtidigt så känner jag min dotter och hon är inte precis typen som lär sig i folkmängd. Hon kommer aldrig att lära sig när de är där inne med alla 2:orna, utan hon behöver avskildhet, lugn och ro.

Såååå därför har nu mamma Pernilla lovat att vi ska åka in till Tivolibadet en gång i veckan (sammanlagt kommer hon ju att få träna 2 ggr i veckan då) och öva själva.
Jisses - man kommer ju att bli stamkund där! ;-)
Så om någon har några bra tips eller övningar så är det fritt att dela med sig till oss behövande.

Ellen har noga påmint mig (säkert 5 ggr idag) om att vi ska ta det i små steg - och det är precis detta som karaktäriserar henne. Hon är försiktig av sig och vill bli trygg i små etapper och sen - vips - så kan hon det! :-)  Det vi måste lära oss är att ha tålamod med henne och inte rusa fram för fort.


Rädd för vattnet i vattenbanan..... vågade inte gå för nära.....

Ellen har alltid haft respekt för vatten och varit näst intill rädd. Man skulle kunna tro att vi försökt dränka henne när hon var liten - men jag lovar - det har vi inte! :-P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0