Minigolf och övernattning

Hundrunda i förmiddags med Tina och även denna gång var det coola hundar :-)

I eftermiddags åkte jag till Åhus för att spela minigolf med Ellen, Erik, Elina och Tilda. Jag fick sköta protokollförandet och barnen försökte pricka hålen så gott de kunde. Det tog sin lilla tid och efter rundan passade vi på att köpa Ottos glass när vi ändå var där *ler*

Barnen passade på att "smida planer" i bilen hem och bestämde att de skulle sova över hos varandra. Ellen skulle sova hemma hos Elina och Tilda skulle sova här hos Erik.
Det är alltid lite extra pirrigt att göra sin första övernattning hemma hos en kompis och därför är det så bra när vi bor så nära varandra. Man kan öva och funkar det inte så kan man bli hämtad om man känner att man får hemlängtan.
Ikväll ville Tilda sova hemma i sin egen säng och vi får testa igen en annan gång. De fick i alla fall en mysig stund under kvällen då de hann leka och sen ligga och småprata och fnittra i sängarna. :-)

Erik la sig i soffan efter det att Tilda blivit hämtad och det tog nog inte mer än några minuter förrän vi kunde höra små snarkningar *ler*

Kommentarer
Postat av: Josefine

Tilda har nu somnat gott i mammas & pappas säng : ).



Som sagt bra att vi bor så nära så att vi kan hämta om det behövs.....vi får öva vidare ; )

Tack för idag! KRAM

2009-07-15 @ 23:28:41
URL: http://bozzeboxer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0