Tjejkväll på stan

Igår kväll var det dags för tjejkväll på stan. Vi skulle börja hemma hos Cecilia och dricka den helt underbart goda drinken "Slabbedank" :-) och sedan fortsätta ut på stan för att äta och dricka goda drinkar.

Malin och jag hade haft diskussioner redan i ett tidigt skede huruvida vi skulle ta oss hem på kvällen/natten. Hennes förslag var att cykla vilket jag helt motsatte mig. Men tydligen kan även ett stenhjärta mjukna och jag gav med mig.....under premissen att Martin skjutsade oss in med cyklarna på cykelhållaren (på så sätt skulle jag bara behöva cykla ett håll........latmask?...absolut! *haha*)
Min tanke var ju att vi alltid kunde låta cyklarna stå kvar i stan och ta taxi hem *hehe*

Eftersom jag förra året gick hem aningen tidigare eftersom jag skulle upp på hundutställningen dagen efter så fick det konsekvensen att jag fick höra detta framlänges och baklänges 1000 gånger av mina "underbara kollegor". Detta året hade de försäkrat sig om att jag inte skulle ha någon anledning att åka hem tidigare och jag var helt inställd på att inte servera dem den gliringen igen. Därför blev jag VÄLDIGT (med betoning på VÄLDIGT) paff när de sk. partyprinsessorna helt plötsligt reser sig och tycker det är dags att cykla hem!!!! Hallå?!
Fast nu är det ju jag som kan få kasta lite gliringar då och då vilket jag säkerligen också kommer att göra *skratt*

Tog inte med kameran eftersom de tycker att jag har den med överallt. Suckande inser jag att det fotograferas hej vilt av de andra tjejerna som tydligen tagit med sina små kameror.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0