Börjar planera....

Igår plockade jag fram mina böcker om Korea. Barnen är på hugget och vill lära sig och veta så mycket som möjligt om språket, seder & bruk och vad vi ska göra där. Vissa grejer har jag planerat in att vi ska hinna med men sen finns det naturligtvis tusen olika andra saker att göra där.
Det är ju en mångmiljonstad och självklart har de ett utbud som heter duga. Jag tror dock att det gäller att ha lite planer innan man är där så att man inte "slösar" tid på att leta aktiviteter och utflyktsmål där.

Upptäckte hur många olika ställen som helst och det är stora enorma parker som rymmer både nöjesfält, djurparker, akvarium, affärer m.m. Klarar man av att gå igenom ett sådant ställe på en dag då är man nog en övermänniska....eller går och går..... man rider tydligen på elefanter runt till olika områden i parken :-)

Sen hade jag tänkt att vi skulle upp i N Seoul Tower och gå och strosa lite i ett område som heter Insadong där man kan fynda lite :-)







Tempel måste vi ju också besöka och det finns det ju gott om. Sen är det ju shoppingen *hehe*...... Elektronik och annat smått & gott.

I natt hade jag mardrömmar om att jag blev av med Erik på flygplatsen och panik uppstod - inte alls kul! :-(
Måtte allt gå bra......!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0