En blåsig stranddag

Den här veckan har vi verkligen fått rutin på att åka till stranden. Det har nästan blivit till en vana :-)
Idag har vi haft Alfred hos oss och återigen fick han följa med till simskolan. Där träffade vi Jessica och ganska snabbt bestämdes det att vi skulle ta en tur till stranden även idag.
Såå.... hem och packa väskan och köra ner till Åhus. Om någon sett min strandpackning så hade de kanske trott att jag skulle ut och resa eller något liknande. För en sekund stod jag själv och funderade på hur i sjutton jag skulle lyckas bära med mig allt.

Men...... det är bra att ha en stor barnvagn (Alfreds) att lasta väskor i. Håvar och andra "viktiga" attiraljer fick barnen själva bära. Alfred fick tyvärr inte plats i vagnen utan fick snällt traska bredvid men om jag ska vara riktigt ärlig så var han nog ganska nöjd med det så länge Ellen gick bredvid :-)

Väl nere på stranden skulle jag ju vara "ordentlig" och fälla upp ett parasoll så att Alfred inte skulle behöva sitta direkt i solen. Tjo flöjt.... jo, det gick ju så där! Parasollet vände ut och in på sig eftersom det blåste halvt storm på stranden (OK, lite överdrivet men det var rejäl vind!) så efter ett tag skippade jag det där parasollet som jag hade fått Anders att packa med på morgonen till Alfred och som vi sedan burit och kånkat på ner till stranden.

Att det var blåsigt och ibland näst intill lite kyligt på stranden...ja, det är ju sånt man får ta. Vi kan i alla fall säga att vi varit på stranden idag...och solen den tog även om det blåste....det är ju det som är det kluriga!

Efter några timmar avslutade vi med glass i glasskiosken - mumsigt värre! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0