Halleluja för bedövningsplåster!!!

Denna dagen blev inte riktigt som i min fantasi. I min fantasi skulle detta bli en stressfri dag, visserligen med vissa inbokade grejer men ändock utan stress. Jag och Erik skulle njuta av att vara lediga och hinna med både det ena och det andra.
Wake up Pernilla!
Så såg definitivt inte verkligheten ut!

Gick med Ellen till skolan strax före 8 i morse. Hem och duscha både mig och Erik och sedan blev klockan så mycket att jag inte hann tanka bilen som jag egentligen hade tänkt göra. Ringde Martin för att försäkra mig om att bensinen verkligen skulle räcka ner till Åhus (där barnläkaren har sin mottagning) och hem igen. Han lovade.

Fick köra direkt till Åhus alltså och in till farbror doktorn. Fick utskrivet starkare medicin och han ville dessutom att vi skulle åka direkt in till provtagningen och ta nya blodprover för han anade att Erik utvecklat allergi mot mer än bara Björk.
Körde på bensinångorna in till stan, till apoteket och hämtade ut medicinen, köpte bedövningsplåster och satte i Eriks armveck, gick till BR och köpte muta för att han skulle bli bättre till mods inför nålsticket, rusade inom Mc Donalds och köpte Happy Meal.
Tanken var ju från början att vi skulle äta lunch där men med facit i hand så insåg jag ju att det aldrig skulle hinnas med. Det fick bli en snabb hamburgare och lite pommes sittandes i bilen när jag körde tillbaka till sjukhuset. De sista pommesen åt han upp i väntrummet till provtagningen och sedan var det hans tur.
Halleluja för dessa bedövningsplåster!!! Han kände ingenting. Helnöjd och stolt kille som fick med sig en studsboll hem för tappert blodgivande ;-)

Nu var klockan ca 12.45 och 13.00 hade jag lovat att hämta Ellen på skolan. Racerfart från stan och landade ganska exakt 13.00 utanför skolan. Nu är vi hemma 30 minuter för att jag ska hinna föra över mer pengar...... fy f_n vad dyr allergimedicinen är! Man blir ju ruinerad...... men självklart hade jag kunnat ge det dubbla för att Erik skulle slippa ha det jobbigt.

Nu ska vi alltså iväg igen. 14.00 ska han klippa sig och 15.00 ska vi vara i Vinslöv för att hämta Martin och kl. 15.30 ska vi vara på utvecklingssamtal med Ellen! *pust*
Tjohej vilken dag!!!


Kommentarer
Postat av: Tanja

Gud vilken go dag jag har här hemma framför TV:n med datorn. Man måste ju ta det lugnt och varva ner på sin lediga dag innan jag drar mig in till Lund i kväll för att kolla på "Män som hatar kvinnor" på bio. Varför sitter jag upp när man kan ligga. Ha en bra stressfri dag :-)

Kram

2009-03-30 @ 18:27:27
URL: http://www.kezodouglas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0