Min känslige man

Jag har en känslig man.
Ja, då menar jag inte bara att han inte klarar av blod och annat gojs utan att känna av sitt "låga blodtryck"....utan jag menar att han nu tydligen också har lätt för att tömma tårkanalerna.
Nu är det ju inte precis så att han tömmer dessa kanaler stup i kvarten men igår lyckades han göra det - 2 ggr!

Vad är det då som framkallar denna sinnesstämning hos min kära make? Tja, inte är jag i alla fall. Däremot har han blivit väldigt blödig när det gäller djur av alla sorter. Hundar är ju som bekant en öm och vårdande punkt hos honom. Basti är ju hans familjefavorit och på andra plats kommer.... vi andra övriga - dvs vi tvåbenta.
Nu har han då bevisat att det inte bara är hundar som kan få honom så där känslig utan även ett annat djur. Lejon. *suck*

Kommer ni ihåg det där Youtube-klippet jag la ut för längesedan här på bloggen? Det som handlade om det där lejonet som man släppte ut efter att två män fostrat det och tagit om hand om det? Efter ett år kom lejonet fortfarande ihåg dem och kom fram och kelade med dem - fantastiskt! :-)
Igår fick Martin tillfälle att se detta klipp 2 ggr. Båda gångerna fällde Martin en tår. Så sensitive.....! *skratt*

Love dig!


Kommentarer
Postat av: Tanja

Jag vet exakt vilket klipp du menar. Jag bara älskar det och än idag fast jag har sett det ett 20-tal gånger rinner tårarna varje gång. Skönt att det finns män som vågar visa sina känslor. Dom finns inte överallt. Här hemma lyckas jag inte få fram en enda tår på gubben, inte ens om jag låter honom hacka lök. Macho man.

Kram

2009-11-12 @ 20:33:18
URL: http://www.kezodouglas.se
Postat av: M

Men HALLÅÅÅ!

VEM gråter inte när man ser det klippet???

Det gör vi båda i denna familjen - jag storlipar som vanligt och till och med maken har en tår i ögonvrån, men än dock...



Om man inte gråter då så är den empatiska förmågan totalt borta - INTE, INTE bra!!!

Heja Martin!

2009-11-13 @ 18:19:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0