På onsdag sticks det

Jag struntade i telefonluren i morse och tog istället cykeln och cyklade (ja, ni hörde rätt - CYKLADE) upp till vårdcentralen. Inbillade mig att det skulle vara svårare för dem att säga nej till mig öga mot öga.
Kvinnan i luckan (receptionen) var väldigt trevlig och tillmötesgående och menade att det måste gå att fixa på något sätt. Mitt hopp steg om att jag kanske t.o.m. skulle kunna få bli stucken redan idag..... kanske var det inte helt fel att ta på sig kortärmat idag ;-)

Modet sjönk dock när jag tvingades sitta i 60 minuter och vänta på att få tala med en sköterska *suck*
När jag väl kom in och berättade mitt ärende så tittade hon bara konstigt på mig och sa:

"- Men du kan väl ändå inte mena att du jobbar från morgon till sen eftermiddag ALLA dagar när du är lärare?!"

Alltså vad tror människan?!
Informerade henne om att lärare faktiskt också har långa arbetsdagar ( i alla fall nu när det är utvecklingssamtalstider).
Hon var då tvungen att tala med sin chef och jag fick snällt sitta och vänta igen. Sen kom hon tillbaka och sa att de kunde erbjuda mig en morgontid - onsdag 08.10. Det var typ - take it or leave it. I took it.

Man måste tydligen sitta kvar en kvart men jag hoppas de inte är så knussliga med det. Jag har bråttom till jobbet eftersom vi ska åka iväg den dagen och jag har en buss att passa från skolan.

Kommentarer
Postat av: Sofie

På min vårdcentral hade de typ drop in, jag fick en tid jag inte kunde, vem kan 9-12 en onsdag? Så jag kollade på hemsidan efter andra tider och gick dit idag kl 14 (de hade öppet till 19) och fick sprutan. Är så imponerad av att detta flyter så bra som det gör!

2009-11-17 @ 20:02:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0