Eftermiddagen

Med lurar i öronen (lyssnar på Hypnotisören) och ett glas rött vin så har jag nu gjort en storröjning i klädkammaren. Alla sommarkläder har fått lämna plats till höstens och vinterns tjockare plagg. Idag har det verkligen känts att hösten är här med regn och blåst.
Även om vi inte hade några planer eller att min shopping försvann så blev det en bra dag. Att ligga i soffan och lyssna på en superbra ljudbok och bara vara..... det är också vardagslyx. Det är ju egentligen det jag drömmer om på vardagarna då tiden inte räcker till. När sen helgen kommer och jag har tid till att bara slappa. ja då vill jag oftast vara aktiv och "hitta på" saker. Därför är det bra när jag "tvingas" ta det lugnt.

Vi åkte till pappa & Ingrid och fikade. Ingrid hjälpte mig att fixa till en söm som inte riktigt var korrekt på min nya Arrak jacka. Visserligen borde jag ha reklamerat jackan men jag orkade helt enkelt inte. Det var 1 cm på en söm som inte var riktigt sydd. Ingrid som är en pärla på att sy fixade det snabbt och nu är jackan redo att användas på riktigt. Storleksmässigt var det perfekt till mig och den känns rejäl och bra. Ska bli kul att se om den uppfyller mina förväntningar.

En snabbhandling på Maxi och sedan hem för att börja ta tag i klädkammaren. Martin fixar middagen (skinkschnitzel och hasselbackare :-)  ) och det börjar lukta riktigt gott här inne :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0