Prispengar mot hemlig information!

Martin han smider hemliga planer som han tydligen ska verkställa under veckan vi är i Korea. Frågan är ju bara vad den lurifaxen har på gång?
Han säger att han har ett PROJEKT! Vaddå projekt?! Vad menar han?

Hans projekt kan ju vara allt från en klinisk storstädning till att bygga en ny tegelvägg.

När Martin skulle vara pappaledig för första gången så hade han högtflygande planer. Han berättade högljutt för alla i vår närhet att han minsann skulle renovera här hemma och bygga en ny vägg - en tegelvägg.
Ööhhh....?! Ja, alltså detta var i nybörjarskedet då Ellen i stort sett bara poppat ut och mestadels bara låg och sussade sött om dagarna. *skratt*

När det sedan blev hans tur att vara föräldraledig så kan man väl lugnt säga att hans vardagar fylldes med allt annat än projekttankar liknande tegelväggar! *hahaha*

Frågan återstår ju dock vad det är han går och lurar på nu. Nu har han ju inga småbarn att ta hand om mer än en fyrbent hårig sak som lär behöva sin dagliga motion och stimulans.

Är liiiite orolig över vad han kan tänkas göra. Ibland får han lite väl märkliga/crazy/konstiga/ogenomtänkta ideér.
Någon som vet något? Han lär ha en skiss uppritad någonstans på detta sk. projket. Om någon råkar lägga vantarna på denna skiss (eller vet vad han har för ideér) så kontakta mig så kan vi nog göra en byteshandel på något sätt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0