Trötta barn

Nu ska jag strax väcka barnen. Låter dem sova några minuter till - de var så trötta igår kväll...... berodde kanske på att jag drog runt dem i bar-kvarteren i går kväll? *hahaha*

Idag är planerna att vi ska till en enorm park - "Childrens ground park" - eller nåt liknande heter den. Ja, vi får väl se vad det är för något.

Ikväll blir det middag med Alex och Shinhye. Tyvärr kunde inte Hee Sun följa med eftersom hon ska hem till sin familj under helgen. Hennes syster ska gifta sig om någon månad och då är det tydligen tradition här att man tar bröllopfotografier  ca 2 månader tidigare - i full mundering! Vi får se om vi hinner träffas något mer innan vi åker hem på måndag.

Tiden har gått fort här och det är redan fredag. Visserligen sysselsätter vi oss från morgon till kväll (inte särskilt svårt att hitta aktiviteter) men jag börjar känna på barnen nu att de börjar närma sig sin gräns av intryck. Kan tänka mig att det är ungefär så jag kände det i fjol när vi matades med den ena aktiviteten efter den andra. Jag vet att jag ville ha paus och bara "vara".
Imorgon ska bli vår "lugna dag". Då har vi inga särskilda planer utan vi får se vad vi hittar på.

Det har varit otroligt lätt (hittills) att resa med barnen. De är ju inte de som brukar bråka eller kiva med varandra i vanliga fall och det är ju alltid nyttigt att umgås så här men nu börjar jag också märka att de saknar sina kompisar. Lite annan stimulans från andra hade inte varit fel..... ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0