Bodybalance

OK, nu ska jag verkligen bjuda på mig själv genom att försöka återberätta mina upplevda erfarenheter av ett Bodybalance-pass.
Fick en fråga av Jossan om jag ville hänga med och testa detta pass. Hon hade varit där veckan innan och trodde det kunde vara ett pass i min smak......inget man blev jättesvettig av men man blev trött ändå. Jodå, det kunde jag väl ställa upp på.

Lite Tai chi rörelser kunde väl inte vara så värst jobbigt.....eller? Var förberedd på att det skulle förekomma en del balansövningar men det fick jag ju ta.
När vi kom in i salen så var det dämpad belysning och tända värmeljus - ja ni vet - så där lite myspys-stämning :-)
I början gick det hur bra som helst. Det kändes som stretching och var inget avancerat. Sen blev det mer och mer balans och styrka på en och samma gång. Då hände något konstigt med mina ben.... de började darra som värsta asplöven!!! Det gick liksom inte att få stopp på dem..... hittade inte off-knappen.
Även i avslappnat tillstånd (typ när man bara skulle stå) så darrade de.
Tro nu inte att det var några små diskreta darrningar...nej, här snackar vi DARRNINGAR!!! Helt hysteriskt.

I en övning där man skulle ligga ner och ha ena benet rakt utsträckt upp mot taket samtidigt som man greppade om vaden så darrade det så mycket att darrningarna spred sig ner i mina händer, vidare i armarna och slutligen i överkroppen.....så där låg jag och ryckte som värsta spasmabollen! Men hallå!!!!Försökte styra min kropp och få den att sluta darra men det gick minsann inte! Läbbigt!!!

Avslappningen den sista stunden var helt underbar. Jag somnade..... :-)

I bilen hem var benen fortfarande inte helt återställda. Det var till och med en ansträngning bara för att trycka ner frikopplingen! *suck* Hur ska det bli imorgon?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0