Hundkurs

Är fruktansvärt trött efter en hektisk dag.
Hämtade barnen.... Ellen skulle ha Antonia med sig hem...... gick en kort hundrunda och fick sällskap av Bozze....... Ellen och Antonia cyklade iväg....... kastade i mig lite fil....... skjutsade Erik till fotbollsträningen....... föräldramöte på fotbollsträningen....... körde hem för att packa till hundkursen........ hundkurs i 2 h........... hem och gå igenom dagen och annan viktig info med Martin samt planera inför nästa dag *pust*

Måste dock ändå säga att jag sitter här med ett gigantiskt leende i mitt ansikte. Vi fick otroligt mycket beröm av instruktören idag på kursen :-)
Alltid kul att kunna något. Måste också säga att det är väldigt stor spridning i gruppen - både när det gäller hundraser och nivå på lydnad. Just idag var det ingen direkt utmaning för oss men det är ju aldrig fel med repetition. Jag passade på att träna andra lydnadsmoment också.

Det komiska inslaget under kvällen måste nog representeras av en liten Basset. Ägaren berättade att hon inte var riktigt säker på om detta var rätt kurs för dem eftersom det var en jakthund och inte behövde kunna gå i koppel. Hon sa också att deras hund ALLTID kom till dem när de kallade på henne hemma på gården. Instruktören försökte ändå förklara och bevisa vikten av att ha en "lydig" hund i många sammanhang.

Det roliga kom senare när vi skulle öva inkallning och hunden stack från sin matte! Hon kallade och kallade men hunden sket fullständigt i henne och sprang omkring som en kalv på grönbete. Det tog ett litet tag att fånga in denna "lydiga" hund. *skratt*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0