Min tisdag

Jag har kommit fram till att tisdagar kommer att bli svettiga dagar eftersom jag nästan har idrott hela dagen på jobbet. Även om jag hinner göra en "kattatvätt" så känner jag inte som världens fräschaste mamma när jag sen ska hämta mina barn bara en stund senare.

När jag hämtat Erik och nästan var hemma så fick jag en ingivelse om att jag skulle köra och möta Ellen. Hon hade cyklat till skolan med Elina i morse och skulle nu cykla hem själv. Vi körde för att möta henne men mötte henne aldrig. Vi hann hela vägen fram till skolan för att där upptäcka henne stå och vinka glatt på mig när jag sakta kör förbi henne. Det visade sig att hon och Viktor höll på att ringa till mig för att kolla så det var OK att hon följde med honom hem.

Erik är trött efter skolan och vill oftast varva ner lite genom att göra något passivt när han kommer hem såsom att titta en stund på TV. Förr var jag lite motståndare till det men nu tycker jag det kan vara OK. En liten stunds nedvarvning och återhämtning. Sen var det dags för hans fotbollsträning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0