Bestämt hotell

Tror att vi har bestämt oss för hotell nu.
Efter att tillsammans valt ut några stycken och jämfört och granskat så var vi nog ganska överens om ett till slut. Det ligger faktiskt på Jersey-sidan men precis vid Hudsonfloden vilket innebär att vi får en fantastisk skyline över Manhattan från vårt boende :-)

Var inne på deras hemsida igår och kollade. Om man betalade i förskott så blev det lite billigare men senare på dagen hittade vi inte detta erbjudande längre. Det är då det är kanonens att ha vänner på andra sidan *hehe*
Mailade Sara som lovade att kolla upp det hela. Fick svar senare på kvällen och hon bekräftade att det fanns förskottsbetalning och att det då blev lite billigare. Hon ville att vi skulle avvakta att boka hotellet någon dag så att hon fick chans att gå dit och kolla en gång till. Dessutom var det något med "membership" som gjorde att man kunde få det ännu billigare och som hon tydligen hade. Kan ju inte bli bättre :-)

Transporten över till Manhattan tar mindre än 10 minuter och kostar sådär 10 kr...... helt OK tycker jag. Vi upptäckte också att vi helt enkelt fick mer för pengarna på Jersey-sidan. Större rum, bättre standard (om vi nu jämför priserna). Sen är det ju helt klart en upplevelse att bo mitt i smeten men det spelar faktiskt inte mig så stor roll.

Känns i alla fall gott att äntligen ha tagit ett beslut!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0