Dating in the dark

Ikväll åkte vi ut till Lotta & Ola.... igen. Det var den sista listen som skulle fixas till och Martin hade dessutom gjort några trälister som skulle skruvas fast..... ja, jag vet inte riktigt men slutresultatet blev i alla fall kanon!

När Wilda somnat hamnade vi allihop i soffan med kakor och kaffe och glodde på något som hette "Dating in the dark". Någon som sett det programmet?

Tjejer och killar som ska dejta varandra i ett kolsvart rum och på så sätt lära känna varandra och förhoppningsvis skapa sig en uppfattning utan att behöva påverkas av utseende.
Ett mycket märkligt program måste jag säga och det är ju lätt att sitta där i TV-soffan och tycka att de är ytliga som sedan "dumpar" varandra pga att de i slutet får se varandra i dagsljus. Frågan är ju hur man själv reagerat? Man får/har ju alltid en bild i huvudet och när den bilden inte alls överensstämmer med verkligheten så blir det kanske lite av en chock..... vad vet jag?
Det är ungefär som vissa radioröster.... man får en bild av hur de ser ut och sen när man får se dessa personer och de inte alls ser ut som man föreställt sig så blir det bara så fel. Röst och ansikte passar helt enkelt inte ihop i min värld ibland.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Pernilla! Jag har faktiskt tittat på programmet några gånger. Visst är det svårt att veta hur man hade reagerat? Själv har jag haft en bild av Titti Schultz från rix morgonzoo, men bilden stämde sedan inte med verkligheten och jag tycker fortfarande att rösten inte passar den bilden jag skapade i mitt huvud. Visst, det är märkligt!

Ha en fortsatt trevligt lov! Kram Gloria

2010-04-06 @ 23:22:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0