Efterlyst

Barnen sover och jag sitter i soffan och zappar mellan Grey's anatomy och Efterlyst. Brukar vanligtvis inte titta på Efterlyst men idag tar de upp händelsen kring Emma härifrån Kristianstad.
Att det har kunnat hända är fruktansvärt men att domen som föll idag och som enbart gav 12 års fängelse är ofattbar! I praktiken innebär ju det att gärningsmannen är ute igen om 7-8 år!
Han har förstört en ung tjejs liv - hon kommer aldrig att bli helt återställd och idag skrev de i tidningen att hon nu klarar av att ta på sig en t-shirt själv men kan fortfarande inte prata.
Helt sjukt!
Vad kommer att hända när han kommer ut igen?!



Kommentarer
Postat av: Tanja

Jag är helt med dig. Men då tyckte man att det var ett långt straff för en så ung människa. Kan man bete sig på detta vis så ska inte åldern ha någon betydelse. Han fick 12 år medan Emma fick livstid och då var det hon som var offret och helt oskyldig.

Det är rent ut skamligt.

Kram på dig

2010-04-07 @ 23:26:46
URL: http://www.kezodouglas.se
Postat av: marie-louice

Hallå Pilla!

Jag tittade också på Eferlyst igår. Kändes så fruktansvärt att se bilderna härifrån och veta att detta hänt på så nära håll. Tänker så på Emma och hennes familj. Ja, hans familj också! Många gånger är det offret och dens familj man tänker på men hans föräldrar och syskon måste också genomgå ett helvete...

M-L

2010-04-08 @ 13:21:27
Postat av: Anna Dahl

ja vad ska man säga.man hoppas att någon ger igen när han kommer ut.Skit straff här i sverige!!!

2010-04-08 @ 21:51:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0