NJUT-bilder

I förmiddags fick jag världens ryck..... jag började putsa fönster! Ja, det är inte likt mig.... men jag drabbades av en konstig form av energikick som gjorde att jag fick lust att sysselsätta mig med sådana här märkliga sysslor ;-)
Dammsugaren åkte också fram men sen fick Martin snällt ta över..... den där energikicken kom snabbt men försvann nästan lika snabbt *hahaha*

När det är härligt väder ute så vill man ju bara hålla sig utomhus och därför tog jag och Josefine med våra vovvar på en långrunda. Så härligt att se dem sträcka ut i hagarna och bara rusa av sig.
Basti lyckades hitta gegga och gjorde en lerinpackning av sina ben.... sådär uppskattat av hans matte *hrrmmm*..... särskilt med tanke på att vi ska upp till Margret & Tage imorgon för att göra en makeover på honom - han ska alltså trimmas.
Basti lär få en snabbdusch ikväll även om han själv inte tycker att han behöver det.

Idag fick kameran följa med :-)

NJUT-bilder!
Man kan både se och känna hur Basti & Bozze njuter! ♥










Kommentarer
Postat av: Josefine

Du är en duktig fotograf pernilla....och jag älskar verkligen min goa hund men som jag sa tidigare idag, han är då inte särslilt fager när han har tungan ute så där. ; ) Du får fota Bozze när han ser lite mer "normal" ut med stängd mun så dina läsare får se hur söt han faktiskt är.... ; )



Tack för en härlig hundrunda! Kram Josefine

2010-04-07 @ 20:31:44
URL: http://bozzeboxer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0