Lördag

I dag bestämde vi oss för att ta en sväng till Britt & Arne i Hässleholm.
Vi passade på att besöka både Trästället och Inredabutiken för att få lite inspiration. Det blev några ljuslyktor och en brödkorg :-)

Vi blev alla väldigt sugna på glass och vilket stället väljer man då? Jo ....... IVARS!!!! Ivars kiosk i Tyringe! Det finns inget bättre ställe om man ska köpa mjukglass.
De fyller 33 cl läskmuggar (och då räknas det som en LITEN glass). Vill man sedan ha topping (som vi alltid vill) så sprutar de först i sås i botten, fyller på med mjukglass och avslutar sedan med topping ovanpå också! Kan det bli bättre?! :-)

Hemma hos svärföräldrarna blev det fika i uterummet - vaniljhjärtan *mums*




Ellen och Erik hade inlines med sig.


Visst liknar det ansiktet av en räv? Hittade den i bordsskivan i Britt &
Arnes uterum.

När vi kom hem var det dags att laga middag och Lotta & Ola kom och gjorde oss sällskap vid middagsbordet. Imorgon är det vår tur att åka hem till dem. Någon liten sista grej på friggeboden och sedan är den helt fix och färdig :-)
Kan man kalla det för "friggebodsfest" imorgon? *hahaha*
Ellen ska övernatta där två nätter i rad och på tisdag ska hon och Erik följa med Lotta & Ola till Skånes djurpark. Martin ska spela golf på tisdag morgon och frågan är ju då vad jag ska göra? Kanske förbereda mig mentalt inför att börja jobba igen på torsdag? ;-)


Klart att Viggo skulle vara med!


*KÄRLEK* ♥


Öllsjöluften tar hårt på småttingarna ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0