Onsdag

Idag var Martins sommarlov slut och det var dags för honom att stiga upp sådär omänskligt tidigt som han gör när han jobbar. Själv har jag funderat på det där att vända tillbaka dygnet till "normal" dygnsrytm igen..... men varför slösa bort den sista sovmorgonen? Jag vaknade till vid 7-tiden men behövde bara fundera i någon sekund för att komma fram till att jag skulle somna om..... så gottigt! :-)

Erik har lekt med kompisar hela dagen och Ellen och jag har varit iväg på små ärenden. Först åkte vi till EKO för att köpa spånbalar till Viggo.
Lika bra att köpa en rejäl bal så att vi har ett tag framöver...... eller rättare sagt.... jag köpte två för jag visste inte riktigt hur stora de var. Jag kan i alla fall säga att vi inte behöver fylla på spånlagret inom den närmaste tiden *hahaha*

Sen skulle Ellen in till stan och klippa sig. Hennes hår var jättelångt men också jätteslitet. Nu fick det kapas en rejäl bit men håret såg mycket fräschare och friskare ut :-)
På hemvägen åkte vi inom djuraffären och Ellen hittade lite smågrejer till Viggo.


Kommentarer
Postat av: Josefine

Haha, ni kommer inte behöva köpa spån på jättelänge! (om det är samma balar som vi köper.) De brukar räcka läänge och vi har ju ändå 2 odjur.; )

Vi måste nog också ta en sväng till Eko och handla inför innesäsongen. Lika bra innan allvaret drar igång. ; )KRAM Josefine

2010-08-12 @ 11:23:25
URL: http://bozzeboxer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0