2011 - ett oskrivet blad

Vad ska ni göra på nyår?

Själv drömmer jag om att resa bort och välkomna det nya året på annan ort. Det innebär inte att det måste vara utomlands på en solig strand utan jag kan lika väl tänka mig en stuga i skogen i gamla hederliga Sweden. Bara lite miljöombyte.

Vi är alltid sent ute och det slutar alltid med att vi firar som vi "alltid" gjort. Inget illa om det så klart men drömma måste man ju få göra ;-)

Jag och Martin pratade idag om vad ett år kan innehålla och hur lite man egentligen vet om framtiden och dess planer för en. Vissa saker kan man styra och påverka men mycket sker oplanerat. Jag gillar det mer och mer och känner mig mer och mer avslappnad med det förhållningssättet även om jag i grund och botten är kontrollfreak utan dess like.

För ett år sedan (på nyårsafton) satt jag och skrev min reseberättelse som jag sedan mailade in till en tävling som Seat 24 hade utlyst. Någon månad senare fick jag besked om att jag vunnit biljetter till New York.
Hela familjen packade sina väskor och reste till New York och hälsade på Sara och fick oförglömliga minnen med oss hem.
I somras fick jag nytt jobb och möjlighet att testa på det för att se om det är något som lockar.

Så med facit i hand ...... tänk vad lite vi visste för snart ett år sedan då vi stod och skålade och önskade varandra ett Gott Nytt År. Tänk bara vilka överraskningar detta året bjöd vår familj på. Nu har vi ju haft en otrolig tur att våra "överraskningar" enbart varit av den trevliga sorten. Andra har drabbats av förluster, sorger och andra tråkiga besked.
Det jag vill komma fram till är alltså att man aldrig kan veta vad som ska hända och att mycket kan ske på ett år. 2011 är som ett oskrivet blad. Spännande! :-)

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Ett stort Grattis på din födelsedag!

Gott nytt 2011 också.

Kram Pernilla

2010-12-29 @ 00:15:26
Postat av: Tanja

Jag ska jobba :-( Jag börjar kl 21 och jobbar till 6. Andra nyårsafton i rad som jag jobbar. Nästa år är det jag som slår näven i bordet (hoppas någon blir rädd för mig)

Kram

2010-12-29 @ 02:51:29
URL: http://www.kezodouglas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0