Sammanfattning av veckan

Nej, jag är inte sjuk ..... och nej, jag är inte bortrest ;-)
Jag har helt enkelt bara struntat i att blogga - har inte haft lust. Men nu efter att flertalet undrat och t.o.m ringt för att höra varför inte bloggen uppdaterats så har jag fått nytt sug efter att skriva.

Här kommer en kort sammanfattning av de senaste dagarna:

onsdag - vi var hemma hos Linda & Henna på kvällen och det var bara Lotta från tjejgänget som saknades. Magda, Ola och lilla Nisha var där. Maria, Mattias och söta Moa (7 veckor) var där och sen var så klart Jossan med familj och vi där. En supertrevlig kväll :-)

torsdag - Jag och barnen åkte ner till Åhus och köpte glass. När vi kom hem kom Annika och pojkarna och hälsade på.







På kvällen var vi var hembjudna till Eriks kompis - Valter och hans familj. Jossan, Thomas och Herman var också där. Dessa killar har hållt ihop sedan dagis och det ska nog väldigt mycket till för att de ska splittras. De är mer som syskon - smågnabbas och pinka revir blandas med ödmjukhet och omtanke.

fredag - Martin bygger pergola här hemma och äntligen börjar den ta form. Vi har haft lite delade meningar om utseendet på denna skapelse och vissa kommunikationssvårigheter och missförstånd har stått i vägen för oss men äntligen verkar vi vara på samma spår ;-)
Barnen lekte med kompisar och jag gick här hemma och kände mig allmänt rastlös.....
Tog en runda in till stan och fick sällskap av Josefine, Elina och Ellen. Vi passade på att köpa skolväska till Ellen.



Känns som om ganska många skolelever kommer att gå till skolan med liknande väska (fast i diverse färger). Under tiden vi var i affären var det flera som köpte eller gick omkring med dessa i olika färger. Vi får nog se till att märka den på ett eller annat sätt.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0