Vart tog strandvädret vägen?

Igår hade vi bestämt att åka till stranden. Matsäck packades och hela familjen for till Nyehusen. När vi kom dit och packat upp allt så försvinner solen (bakom molnen). Tålmodigt satt jag där och väntade på att den skulle dyka upp igen men det gjorde den enbart några minuter i taget och sen försvann den igen. För Martins del spelade det ingen större roll eftersom han kunde sova lika bra med sol som utan. För min del satt jag bara där och blev rastlös :-(

Efter ett tag bestämde vi oss för att strunta i allt - packa ihop alla saker och åka hem igen (matsäcken åt vi upp i bilen).

Jag tog en långrunda med Basti och han fick svalka av sig med ett bad. Han var överlycklig och hade nog kunnat tänka sig en liten mini-sjö på ägorna ;-)

Jag gillar spontana grejer och igår bestämdes det att vi skulle cykla in till stan tillsammans med Josefine, Rickard och tjejerna för att äta. Jättemysigt!!!
Erik lärde sig en läxa - att inte cykla för nära framförvarande cyklist då man kan braka rakt in i den personen om det blir en hastig inbromsning...... han kom hem med skrapsår på knä och handflata. Learning by doing! Tror att han kommer att hålla bättre avstånd nästa gång ;-)

När vi kom hem fortsatte vi kvällen hemma hos oss med ett glas vin (och öl). Barnen satt på filtar med ficklampor och berättade spökhistorier för varandra. Tillslut hade de lyckats skrämma upp varandra så pass att de inte vågade vara längre än någon meter ifrån oss *hahaha*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0