Föreställningar till höger och vänster

Det är inte det att det händer för lite just nu så att ni går och tror att jag har för lite att skriva om..... nej, det är snarare så att det händer för mycket runt om mig just nu. Tiden räcker inte till. Fler som känner igen fenomenet?

Den här veckan har kantats av föreställningar av olika slag - både med jobb och familj.
I tisdags var det dags för Erik att agera rymddansare. Han hade visat dansstegen här hemma men på scen och tillsammans med alla andra svartklädda rymddansare så blev effekten ännu häftigare :-)

I går var jag i Malmö med min klass. För andra året i rad skulle de dansa på Palladium inför andra dansgrupper. Succé som vanligt :-) !!!
De är otroligt duktiga och man kan väl säga att det var en uppvärmning inför den stora dansföreställningen som vi ska ha nästa vecka.

Idag var det dags för Ellen att uppträda. Hon som annars alltid varit så försynt - velat sjunga och dansa men inte vågat - ja, hon tog tjuren i hornen och sa att hon skulle "komma över" sin scenskräck! Snacka om drastiska metoder ;-) Hon bestämde sig alltså för att sjunga tillsammans med 3 andra tjejer på skolans traditionella skolgårdsfest. Mikrofoner och scenkläder..... ja, allt var genomtänkt.
Måste säga att jag är jättestolt över att hon vågade och gjorde detta - att de dessutom var jätteduktiga är ju bara ett extra plus :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0