Hur stor är sannolikheten?!

Vi åkte tunnelbana till Newark och sedan tog vi taxi till flygplatsen. Det gick väldigt smidigt.
Vi satt och diskuterade lite om huruvida vårt plan skulle bli försenat på hemvägen också men kom fram till att sannolikheten för att vi skulle "råka ut" för det en gång till var väl inte särskilt stor. Fast man kan aldrig veta.....
Vi fick gå ombord i tid och planet började röra på sig men plötsligt stannade det och blev stående i en timme. Under tiden fick vi information om att det var något fel på generatorn och att de behövde kolla upp det. Det var som att sitta i en plåtburk och solen stekte på utanför. 35 grader gör ju sitt om man säger så *hrrmmm*.
Alla satt och viftade med tidningar och diverse saker för att inte få värmeslag.
Till slut satte de på aircondition och vi fick också veta att det var OK att flyga men nu behövde de tanka en gång till så det var bara att köra tillbaka och fylla på *suck*

Till slut kom vi iväg - ca 2½h försent. Ändå skönt att vara på väg.
Det blev inte mycket skönhetssömn. Erik och Ellen sov väl ca 4h och själv slumrade jag till och från. Inte lätt att hitta en skön sovställning.

När vi landade flöt allt på och vi var hemma i Kristianstad vid 13.30. Det var bara att kasta in tvätt i maskinen och sedan duscha för kl. 15.00 var det dags för midsommarfirande :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0