Tandläkaren och ortopeden

Idag plingade det till i mobilen....... tidigt (i min värld). Det var Tina och Chattis som skulle ta hundrundan innan det hunnit bli stekhett ute.
Martin var redan uppe på bilverkstaden för att höra om vår bil var klar eller om vi åtminstone kunde få en lånebil under dagen eftersom jag skulle till tandläkaren och ortopeden. Annars hade ju pappa lovat att vi kunde ta jeepen.....

Det blev hundrunda och sedan bar det av till tandläkaren. Det såg bra ut och inga hål så långt man kunde se :-)
Däremot tog vi bort tandsetn och det kändes som om hon höll på i en evighet! Hon var väldigt angelägen om att det skulle putsas och lackas....
Jag kunde förstå varför när jag kom ut för att betala! Notan slutade på knappt en tusenlapp! *suck*
Tandläkarpengar är så trista pengar!!! :-(

Förrsten, har ni varit med om det där fenomenet när käken liksom låser sig? Man har gapat så stort och så länge att när man sen får tillåtelse att stänga munnen så går det nästan inte. Man får liksom justera dem lite i sidledes för att det ska komma ur sitt låsta läge.

Efter tandläkarbesöket for jag vidare till Hässleholm för att besöka ortopeden. Jag var där i väldigt god tid och satt och funderade på vad "intern konsult" betydde och varför de kallat mig så snart efter mitt förra besök.
Jag fick vänta en halvtimme på att läkaren skulle komma och då var det inte samma som förra gången. Hon sa att hon skulle undersöka mig och att jag skulle berätta om hur det var nu.

Jag satte ju igång att babbla om mina fötter och hon var snäll och avbröt inte. När jag är klar säger hon:

"- OK. Så då ska jag inte sticka dig i axeln då?"

Ööhhh??!! NO!!!! Vaddå axeln???!!!

Det visade sig att det var en annan Pernilla med nästan samma personnummer som jag har som skulle blivit kallad men det hade blivit ett missförstånd/slarvfel och kallelsen gick till mig.

De skämdes jättemycket över detta och självklart fick jag tillbaka mina pengar och dessutom lovade de att jag inte skulle behöva betala nästa gång jag verkligen skulle dit ;-)

Så det var bara att sätta sig i bilen och köra hem igen.......

Kommentarer
Postat av: Tanja

Tur att dom inte stack dig innan ni kom på att det var fel. Tänk om det hade varit en operation :-/

Kram

2010-06-29 @ 10:08:14
URL: http://www.kezodouglas.se
Postat av: Gun-Brittt

Hejsan!!

Jobbar själv i sjukvården hör många gånger mina kollegor gå ut och bara ropar förnamnet!! Detta retar mig det måste vara noggrannhet!!! Man ska bara gå till sig själv hur man vill bli bemött så har man svaret.

Nu va det sagt Gun-Britt

2012-01-26 @ 11:21:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0