Våra väskor är upphittade

Hotellrummet är kanonfint och fräscht! Jag är så glad att vi bestämde oss för detta :-)
Det är som en liten lägenhet med stor yta för oss att "bre" ut oss på - I like! :-)

Vi har sovit som små grisar hela natten och vaknade vid 06.30 ( ca 12.30 svensk tid). Sköna sängar och inget buller utifrån eller lyhört mellan väggarna - perfekt!

Vi hade nog precis börjat planera hur vi skulle överleva dagen (med långärmade och långbenta kläder i ca 30 graders värme) då de ringde nere från receptionen - bagaget var här!!!!! Jippie!!!! :-)
Jag har nog aldrig blivit så glad över att se mina slitna urtvättade men dock RENA trosor någongång :-)
Helt underbart!!!!
Det blev en energikick för oss alla att få packa upp våra grejer och kläder!

Nu på morgonen har vi varit på upptäcktsfärd här i området och handlat lite att ha i kylskåpet. Frukosten är precis avslutad och snart åker vi över till Manhattan för att idag bl.a. besöka Ground Zero med omnejd.

Blev överöst av tips och information av Sara igår - allt från olika sevärdheter till shoppingställen och till vad man bör och vad man inte bör göra.

Bara några steg från vårt hotell ligger Hudson floden och man har en perfekt blick på Manhattans och dess skyline - jag kan liksom inte riktigt fatta att vi faktiskt är här nu! Att flyga precis bredvid Frihetsgudinnan när vi var på väg att landa kändes overkligt - det var ju liksom bara en dag sedan jag satt på bion och såg SATC och såg det på vita duken.

Kommentarer
Postat av: Åsa Johnsson

Det låter helt underbart och jag längtar tillbaks till NY när jag läser om er resa! Njut av tiden där!

2010-06-17 @ 19:03:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0