Välkomna hem

Det är med spänning som jag följt Magda & Olas blogg den senaste tiden eftersom de med kort varsel kastade sig på ett plan till Nepal för att hämta hem sin efterlängtade lilla dotter - Nisha.
Som jag har skrivit tidigare så har deras väg dit varit krokig och inget har varit direkt enkelt. Har det inte varit pappersarbete så nog fasiken dök det upp ett isländskt askmoln som satte käppar i hjulet för dem.

Äntligen kom de i alla fall fram och jag har nu följt dem dag för dag och fått ta del av deras framsteg när det gäller att knyta an som familj. Det finns ingen handbok för detta och det handlar så mycket om individerna och förmågan att känna vad som klickar. Man blir så otroligt rörd av att få se (bilder) och läsa om det.
De ger henne en framtid och trygghet som hon aldrig hade kunnat få i Nepal. De ger henne möjligheter. Kan man annat än att le? :-)

Imorgon kommer de hem. De landar på Landvetter i morgon kväll och kan äntligen få komma till ro i den miljö som ska prägla Nisha och hela familjen resten av livet.

VÄLKOMNA HEM!!!

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Tack gulliga Pilla!!!!!

Magdalena, Ola och Nisha som har haft en bra första dag på hemmaplan!

2010-05-08 @ 19:49:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0