Soliga söndag

Vilken helg det varit! Rena sommarvärmen ute idag. Har spenderat största delen av dagen i trädgården och har gått iklädd bikinitopp och trekvartsbyxor - göttigt! :-)
Nu längtar man ju ännu mer efter sommaren och lediga dagar!

I förmiddags blev det hundrunda med Tina och Mia. Hundarna njöt och tyckte det var toppen. Basti har inte fått någon kompisrunda på länge så jag kan tänka mig att han var mer än nöjd. :-)

Ellen och Erik har jag knappt sett idag. Erik har ju sovit hemma hos Eric och kom inte hem förrän nu i eftermiddags. Ellen har kört runt på inlines i både Öllsjö, Vä och Skepparslöv. Herregud vilken träningsvärk jag hade haft imorgon om det varit jag! Dessutom har hon avslutat dagen med en timmes fotbollsträning nu. Vi får väl se hur mör hon är imorgon ;-)

Martin har fortsatt att riva gipsväggen och varvat med andra mer vardagliga sysslor så som tvätt, disk och städning. Lite extra städning blev det ju när han kom hem med alla matkassarna och tappade en glasburk med köttsoppa i klinkergolvet i köket...... oups! ;-)
Han höll på att få ett smärre psykbryt här och jag stod mest och förundrades över att han lyckades få ur sig så många (vanligtvis förbjudna ord här hemma) på så kort tid. Var också lättad över att Ellen och Erik inte var hemma och på så sätt undslapp höra denna radänga som verkade ha hamnat på "repeat"...... *hehe*

Nu avslutar han kvällen med att göra en "ANDERS". Dvs = tvätta bilen. Så många gånger vi tvättat denna bil hittills, har vi nog aldrig hunnit tvätta någon av våra tidigare bilar under den tid vi haft dem.... och då snackar vi år! Martin har blivit nykär i biltvätten på Långebro ;-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0