Testikel eller pistill?

Jodå.... visste var det en Viggo vi hade här hemma och inte en Viggolina. Ganska solklart tyckte veterinären som säkert undrade vad jag annars trodde att den gigantiska pungkulan var för något....! Jaja, jag sa bara att jag inte var så "hemma" på kaninens nedre regioner *hehe*.

Hon kunde känna den andra testikeln (eller "pistillen" som Eriks kompis kallade den för idag när han var här hemma och lekte *haha*) men den låg en bit upp. Ingreppet skulle bli större och med det sagt så hade jag och Ellen redan bestämt oss. Vi hade pratat om det här hemma och var överens om att inte kastrera Viggo om den ena testikeln låg en bit upp. OM den däremot var lätt att få ner så skulle vi löpa linan ut.

När vi ändå var där så passade vi på att vaccinera honom mot kaninpest och Gulsot. Detta ska man tydligen göra varje år! Trodde kanske att Viggo skulle reagera men tydligen gjorde de sällan det. Han låg bara helt stilla i min famn.

Sen var det Bastis tur. Han var precis som vanligt lugn som en filbunke. Under tiden som vi höll på att pyssla med Viggo så låg Basti och halvsov på golvet. Visade inte något intresse alls för Viggo. Han fick sin spruta och sen tömde hon hans analsäckar.

Eftersom vi hade två djur med oss så fick man rabatt :-) Kände mig lite som när man får flerbarnstillägg *hahaha*.

Så nu kan vi stryka detta från listan..... check!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0