Bungy-katapult

Under dessa dagar har det funnits diverse aktiviteter för alla som befunnit sig på idrottsplatsen. Hopptorn, marknadsstånd m.m. Sen har det också funnits en bungy-katapult. Man spänns fast i otaliga rejäla "gummiband" och sedan spänns dessa så att när man sedan drar i en rem så skjuts man upp högt i luften och det blir som fritt fall ner och sen gungar man upp och ner innan man slutligen har stannat. Känns det igen? Hur som helst så blir både jag och Martin väldigt förvånade när Ellen försiktigt kommer och frågar om hon skulle kunna få hoppa. Det kostade 100 kr men eftersom hon som annars brukar vara så försiktig vill testa på något så här "våghalsigt" så kan man ju helt enkelt inte säga nej. Hon bestämde sig för att hoppa efter sista matchen. När Ellen väl bestämt sig för något så gör hon det. Sagt och gjort. Hon går och ställer sig i kön och har en tjej framför sig. Den här tjejen spänns fast och skjuts upp. Det är bara det att något går fel. Han som sköter hela katapulten har spänt fel och tjejen skjuts upp med ojämn belastning vilket innebär att hon skjuts snett uppåt. Alla ser vad som händer och mer eller mindre håller andan. Första dippen ner och sen upp igen och nu hamnar hon ännu mer snett och slår i den högra stolpen. Längs stolpen går det också några rejäla stålvejrar och jag hinner tänka tanken om vad som händer om hon snor in sig i dessa och sedan åker ner i den hastighet som hon ändå har. Det går ju liksom inte att få stopp på den när man väl skjutit upp den. Tjejen fattar ju att något är fel och börjar skrika helt hysteriskt efter sin mamma och pappa medan hon dippar ner för andra gången. Hon studsar upp ytterligare en gång och det är så snett så snett. Ellen står nedanför och egentligen var det ju hennes tur efter den här tjejen men icke att hon skulle få spännas fast och skjutas upp efter det här. Aldrig! Alla föräldrar som stod runtomkring tog sina barn från kön och killen som var ansvarig började packa ihop direkt efteråt. Det var många som var ganska upprörda efter det här och det kan man ju förstå.

Kommentarer
Postat av: HANNA

dagens blogg? :)



http://hannalovisasol.blogg.se/2011/august/daagens-blogg.html

2011-08-06 @ 23:19:08
URL: http://hannalovisasol.blogg.se/
Postat av: © sarastille

Hej! Vill du vara den lyckliga vinnaren som får välja ut smycken för 150 kronor, som sedan skickas hem gratis till dig inom några dagar? I samarbete med MissBella.se har jag nu startat en tävling på min blogg där jag den 8/8 drar en vinnare som får sina utvalda smycken hemskickade till sig. Vinnaren blir även länkad på min blogg med cirka 2000-3000 besökare om dagen! :) Låter detta intressant? Kika in länken nedan, en direktlänk till tävlingsinlägget, och läs mer;

http://saramagdalena.blogg.se/2011/august/tavling-i-samarbete-med-missbellase.html#comment



Om du inte är intresserad, inte vill ha reklam eller har fått den här kommentaren förut så ber jag om ursäkt! :) Hoppas att du deltar och att du får en bra lördag.

2011-08-06 @ 23:42:10
URL: http://saramagdalena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0