Blocket

Det "bidde" inga utemöbler ......... det "bidde" en TV-möbel :-)
Så nu har jag kastat in en annons på Blocket och ska försöka bli av med vår gamla för 100 spänn. Tror ni någon nappar? Tja, det återstår ju att se.

Det är Ola som inlett oss i "fördärvelsen" (= Blocket) och fått oss att inse att ALLT går att sälja. Det finns människor som vill ha det som andra inte vill ha. Visst är det en härlig ekvation? :-)

Själva blev vi bara glada över att slippa jobbet med att frakta sakerna till tippen.
Vårt "dåliga samvete" i form av en 6 meter bred terassmarkis har legat intill vår häck ute i trädgården nu i ett år och vi har hela tiden blundat för den när vi kommit i närheten. Vet inte om vi har hoppats att den kanske en dag ska vara försvunnen - tja, helt ok om den var stulen faktiskt - men även de snuvigaste småtjuvarna har väl insett att det var det mest otympliga objekt att frakta iväg. Samtidigt har vi väl inte trott att någon har kunnat se något värde i den. Vi monterade ju bara ner den, kastade motorn och konstaterade att man inte skulle kunna få ut själva markisen utan att montera på något så att man kunde veva ut den.

Ola övertalade oss att lägga in den på Blocket. Om målet bara var att bli av med den (för vi visste faktiskt inte riktigt hur vi skulle få den ens till tippen) så kunde vi ju nöja oss med bara nån hundralapp eller så.
Sagt och gjort. 100 spänn.
Tror inte att jag överdriver om jag säger att det ringde 30 personer som alla ville ha markisen TROTS att vi berättade om alla defekter och att den faktiskt inte fungerade. Många trodde att vi glömt en nolla. 1000 kr hade tydligen verkat mer rimligt.
Jaja, vi är bara så nöjda över att den nu har försvunnit från våra ägor :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0