Golvlister

Efter jobbet idag mötte Martin mig på stan och vi hittade äntligen en matta till vardagsrummet. Fick låna hem den men redan när vi rullade ut den var vi överens om att den skulle få ligga kvar. Känns skönt att kunna stryka det från listan. Dessutom ringde de från Mio idag och meddelade att vårt soffbord hade kommit. Iväg och hämta det också så nu börjar det ta form här hemma :-)

Martin ville att vi skulle köpa de sista listerna också och trots att jag protesterade tvingades jag följa med på detta "tråkiga" uppdrag. Hur upphetsande är det att köpa golvlister???
För sent förstod jag att det fanns en baktanke med det hela! Eftersom vissa lister var megalånga (över 4 meter) så räckte så klart inte utrymmet i bilen. Martin tyckte inte att det var "lönt" att hämta släpen enbart för detta ändamål så han hade en plan!
Jag skulle sitta i passagerarsätet med rutan nerhissad och listerna stickandes ut genom rutan. Mitt uppdrag var att hålla i dem så att de inte vajade för mycket i fartvinden.
Hur tänkte han egentligen?!
Listerna var så långa att de låg från bagageutrymmet fram och ut genom min ruta. Det var nog inte helt lagligt eftersom de var längre fram än själva fronten på bilen.
Ja..... sen började vi vår färd hemåt (just vid den tiden då alla slutar jobbet och är på väg hem = mycket trafik). Lovar att jag kommer att ha träningsvärk i armarna efter att krampaktigt ha hållt dessa lister så att de inte ska gripas tag för mycket av fartvinden.
Så jäkla pinsamt!
Själv tyckte Martin att det var en lysande idé han frambringat.

*hrrmmm*


Kommentarer
Postat av: Josefine

Haha, detta påminner mig om en gång då vår familj köpte en något för stor julgran.... ;)

2011-06-29 @ 21:15:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0