Underbar söndag

Sovmorgon i morse som späddes på med en timme eftersom klockorna skulle skruvas fram. Frukosten kom inte på bordet förrän vid 11-tiden. Gottigt att strosa runt i pyjamas-outfiten hela förmiddagen :-)

Vi bestämde att ta en tur till Kjugekull och gå en runda i det underbara vårvädret. Basti for fram och tyckte det var toppen att få skutta mellan klippor och gegga. Lite sporadisk fika hade vi med oss och visst smakar det extra gott när man äter utomhus.

När vi kom hem var det dags för läxläsning vid köksbordet. Sen tyckte vi alla att vi var förtjänta av en "lejonstund" i soffan *hahaha*. Hann slumra en stund och när jag vaknade till så var resten av familjen ute i trädgården i full fart med lite trädgårdsröj. Äppelträden skulle klippas och det skulle bytas i Viggos bur. Även Viggo fick njuta av solen och hann med många glädjeskutt :-)

Den sena eftermiddagen avslutades med korvgrillning i trädgården. Gud vad det luktar gott när man grillar! Nu längtar man ännu mer efter de där varma sommarkvällarna när man grillar och sitter ute och äter. Den som väntar på något gott.....

Med andra ord.... en underbar söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0