Fredagslyx

Igår lyxade jag på det rejält och inledde helgen med lite thailänds massage. Det är fjärde gången jag går till henne nu och jag kan bara höja henne till skyarna. Hon är fantastisk!
70 minuters effektiv massage för 425 kr (nästa gång har hon höjt priset till 445 kr vilket fortfarande är oförskämt billigt). Hur kan en sån liten och späd tjej ha så starka nypor? Han knådar, trycker och drar och ibland är det på gränsen till att det nästan gör ont. Samtidigt är det gudaskönt! I slutet trycker hon på vissa punkter och man undrar hur hon ska veta exakt var hon ska trycka för att få den där effekten.

I början ligger man bara och njuter och efter ett tag har man helt tappat tidsbegreppet och man vet inte om man slumrat till eller ej. Ena stunden höll hon på med ena benet och nu var hon plötsligt på andra benet. Hur länge har man varit i "en annan värld"?

När man går därifrån är man totalt avslappnad och lite öm på sina ställen. Hade dock inga "knutor" denna gång (undrar om det kan bero på att jag bytt kudde som hon rekommenderade eller om det bara var en tillfällighet?)

Från massagebänken till puben :-)
Lite After Work med Jessica, Malin och Sofie. Vin och mat och allmänt babbel.

Kommentarer
Postat av: Ellen

Var det en kille och en tjej? (han knådar, hon har starka nypor) ;-)

2011-05-15 @ 16:48:03
Postat av: Anonym

Det var en tjej. Jag upptäckte att jag skrivit fel men orkade helt enkelt inte ändra.... trodde kanske inte att någon skulle märka. Fast du läser tydligen noggrannt, Ellen! :)

2011-05-15 @ 17:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0