Ganska mör just nu

Vilka dagar!!!
Känner mig ganska mör efter några dagars festligheter :-)
I torsdags kväll var det dags att fira några kollegor i ledningsgruppen som fyllt 60 år. Vi åkte till Åhus och fick rundvandring i vingården och därefter blev det vinprovning. Verkligen gott vin!
Kvällen avslutades med middag på Rökeriet och mycket prat och skratt.

Fredag var det jobbedag som vanligt och på kvällen var det dags för GH:s stora avslutningfest. Vilken fest!!! Underbart att få träffa alla dessa gamla kollegor igen. Vänner för livet tror jag faktiskt :-)

Jag visste att det var Wä:s tur att anordna lilla Gärdscupen idag på Wä IP så det var bara till att gilla läget, kravla sig upp tidigt i morse och ta sig till idrottsplatsen och utstråla engagerad fotbollsmorsa. Kiosk, korvgrillning och lotteriförsäljning.....
Samtidigt skulle jag skicka iväg Ellen under fm till Everöd då hon skulle spela match där med sitt lag. Jag hann köra dit och se hela hennes match och sedan tillbaka till Wä efterår för att samla ihop "resterna".

Inte konstigt att man känner sig alldeles vimmelkantig av trötthet ikväll...... Någonstans i min just nu dimmiga värld hörde jag Martin lite sarkastiskt kommentera mitt horisontella läge i soffan. Då åkte det onda ögat fram hos mig och blixtar sköt ut och riktades mot honom! Inte läge att utmana mig just nu kan jag säga.......!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0